În prezent, utilizăm doar cookie-uri esențiale pentru a asigura buna funcționare a site-ului nostru. Pentru mai multe detalii, citiți [Politica de Confidențialitate]. În viitor, am putea lua în considerare utilizarea de cookie-uri suplimentare pentru a îmbunătăți experiența dvs. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu politicile noastre.

DESPRE NOI

Un om se gandeste

Cine suntem?

IPDimex este o companie de construcții dedicată furnizării serviciilor de calitate în domeniul construcțiilor. Cu o echipă experimentată și pasionată de profesioniști din industrie, ne străduim să fim un lider recunoscut în sectorul construcțiilor.
Cu o bogată experiență în execuția construcțiilor, ne concentrăm pe satisfacerea nevoilor și cerințelor clienților noștri. Suntem dedicați furnizării de soluții inovatoare și adaptate, pentru a crea spații și structuri care să răspundă cu precizie obiectivelor și viselor clienților noștri. La IPDimex, credem într-un proces de construcție colaborativ, în care comunicarea eficientă și colaborarea strânsă cu clienții noștri și alte părți interesate sunt fundamentale pentru succesul proiectelor noastre.
Fiecare proiect este abordat cu atenție la detalii, precizie și atenție sporită la nevoile clienților noștri. Avem o abordare sustenabilă și responsabilă, asigurându-ne că proiectele noastre respectă principiile durabilității și protejarea mediului înconjurător.

18+ Ani de experiență

100+ proiecte finalizate

Calitate garantată

Oameni capabili

Consultanță profesională

Servicii complete

Un om se gandeste

Misiunea noastră!

Misiunea noastră este să fim o companie de construcții de încredere și inovatoare, dedicată oferirii serviciilor de calitate în industrie. Ne propunem să transformăm visurile clienților noștri în realitate, prin construirea și livrarea proiectelor de construcții. Suntem mândri să asigurăm un mediu sigur și eficient în toate proiectele noastre, respectând standarde de calitate, precizie și durabilitate.
Colaborăm strâns cu clienții noștri, arhitecți și alte părți implicate pentru a ne asigura că fiecare proiect este realizat cu succes. Suntem angajați să fim cinstiți, etici și responsabili în toate aspectele afacerii noastre. Ne străduim să construim relații pe termen lung cu clienții noștri, bazate pe încredere și satisfacție totală. Misiunea noastră este să fim lideri în industria construcțiilor, oferind servicii superioare și creând construcții care să inspire și să îmbunătățească comunitățile în care lucrăm.

Hai în echipa noastră

Suntem în căutarea profesioniștilor talentați și motivați care împărtășesc pasiunea noastră pentru construcții. La IPDimex, oferim oportunități de carieră într-un mediu de lucru stimulant.
În calitate de angajat IPDimex, veți avea oportunitatea de a lucra la proiecte de construcții de amploare. Veți fi implicat în fiecare etapă a procesului de construcție, lucrând într-un mediu colaborativ și inovator.
Vizitați pagina noastră de carieră pentru a afla oportunitățile de angajare disponibile și pentru a trimite aplicația dumneavoastră.

Carieră